10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny

Adelfio Conserve

Upresniť parametre
Hotová omáčka z cherry paradajok Pachino I.G.P., 330 g Adelfio Conserve Kúsky tuniaka v oleji, 300 g (Buzzonaglia di Tonno)
Hotová omáčka z cherry paradajok Pachino I.G.P., 330 g

Cherry paradajky Pachino I.G.P. sú malé, zrelé a majú dobrú kyslosť v pomere k obsahu cukru, vďaka čomu sú ideálne na prípravu omáčok. Spracovanie zostalo rovnaké ako to, ktoré si miestni obyvatelia tradične odovzdávali po celé generácie. Autenticita, čerstvosť surovín a prísne kontroly zaručujú naj

môžete mať 23.05 - 24.05

Adelfio Conserve Kúsky tuniaka v oleji, 300 g (Buzzonaglia di Tonno) Adelfio Conserve Kúsky tuniaka v oleji, 300 g (Buzzonaglia di Tonno)
Adelfio Conserve Kúsky tuniaka v oleji, 300 g (Buzzonaglia di Tonno)

Buzzonaglia di Tonno (kúsky tuniaka) sú najmenej hodnotnou časťou tuniaka. Je to časť mäsa, ktorá sa nachádza najbližšie k bruchu a pod krkom a je tmavšia, pretože je viac prekrvená.

môžete mať 21.05 - 22.05

Sardelová šťava, 100 ml (Colatura di Alici) Adelfio Conserve Kúsky tuniaka v oleji, 300 g (Buzzonaglia di Tonno)
Sardelová šťava, 100 ml (Colatura di Alici)

Čerstvé sardely sa starostlivo očistia, striedavo sa vrství s morskou soľou a ukladajú sa do drevených nádob nazývaných terzigni. Táto prvá fáza je zdĺhavá a musí sa čakať niekoľko týždňov. Potom sa z ančovičiek začne uvoľňovať tekutina, ktorá sa zbiera a bez filtrovania prelieva do špeciálnych drev

môžete mať 23.05 - 24.05

Ragú z tuniaka, 300 g Brucho z červeného tuniaka v olivovom oleji, 200 g - TOP TALIAN FOOD 2024
Ragú z tuniaka, 300 g

Ragú, aké ste ešte neochutnali. Hlavnú úlohu v ňom nehrá mäso, ale ryba. Ragú z tuniaka Adelfio vzniklo spojením tradície s vôňou a chuťou sicílskeho mora. Ragú je ideálne na hlavné jedlo s výraznou chuťou.

môžete mať 23.05 - 24.05

Brucho z červeného tuniaka v olivovom oleji, 200 g - TOP TALIAN FOOD 2024 Brucho z červeného tuniaka v olivovom oleji, 200 g - TOP TALIAN FOOD 2024
Brucho z červeného tuniaka v olivovom oleji, 200 g - TOP TALIAN FOOD 2024

Ide o najjemnejšiu a najcennejšiu časť tuniaka, ktorá pokrýva boky a brucho. Po 12 hodinách varenia a státia sa konzervuje a ochucuje olivovým olejom. Je mäkký a jemný na jazyku, ale veľmi chutný.

môžete mať 23.05 - 24.05

Filety z mečiara v olivovom oleji, 200 g Brucho z červeného tuniaka v olivovom oleji, 200 g - TOP TALIAN FOOD 2024
Filety z mečiara v olivovom oleji, 200 g

Filety z mečiara pripravené výlučne ručne, dusené a konzervované v olivovom oleji. Špeciálny výrobok s jemnou a lahodnou chuťou, ktorý si môžete vychutnať ako alternatívu tuniaka.

môžete mať 23.05 - 24.05

Filety z tuniaka stredomorského v olivovom oleji, 200 g Adelfio Conserve Omáčka so sardinkami, 300 g (Pasta con le Sarde)
Filety z tuniaka stredomorského v olivovom oleji, 200 g

Tuniak stredomorský, všeobecne známy ako „Alletteratus Tuna“. Je rozšírený v Stredozemnom mori a bežne sa vyskytuje aj v talianskych pobrežných vodách. Dosahuje dĺžku 1 m a hmotnosť 6/7 kg.

môžete mať 23.05 - 24.05

Mleté ikry tuniaka, 50 g (Bottarga di tonno) Adelfio Conserve Omáčka so sardinkami, 300 g (Pasta con le Sarde)
Mleté ikry tuniaka, 50 g (Bottarga di tonno)

Bottarga z tuniaka je tradičná sicílska (ale aj sardínska) pochúťka. Ide o vrecúško obsahujúce solené, lisované a sušené ikry z tuniaka.

môžete mať 23.05 - 24.05

Adelfio Conserve Omáčka so sardinkami, 300 g (Pasta con le Sarde) Adelfio Conserve Omáčka so sardinkami, 300 g (Pasta con le Sarde)
Adelfio Conserve Omáčka so sardinkami, 300 g (Pasta con le Sarde)

Cestoviny so sardinkami (Pasta con le Sarde) sú typickým sicílskym jedlom. Hlavnými zložkami sú sardinky a divý fenikel.

môžete mať 21.05 - 22.05

Omáčka z čiernych sépií, 300 g (Sugo al nero di seppia) Paradajková omáčka s amberjackom, 300 g (Sugo di Ricciola)
Omáčka z čiernych sépií, 300 g (Sugo al nero di seppia)

Určená na prípravu pokrmu, ktorý v sebe zahŕňa všetku jednoduchosť, chuť a vôňu stredomorskej kuchyne. Podľa tradície sa táto omáčka vyrába z čiernej tekutiny obsiahnutej vo vaku sépie, ktorý je jej obranným prostriedkom v mori.

môžete mať 23.05 - 24.05

Paradajková omáčka s amberjackom, 300 g (Sugo di Ricciola) Paradajková omáčka s amberjackom, 300 g (Sugo di Ricciola)
Paradajková omáčka s amberjackom, 300 g (Sugo di Ricciola)

Paradajková omáčka s amberjackom (Seriola dumerili) je autentický sicílsky výrobok, ktorý prináša na stôl pravú a lahodnú chuť ostrova. Výnimočne sa podáva na plátku opečeného chleba s kvapkou extra panenského olivového oleja ako jednoduchý, ale veľmi chutný predkrm.

môžete mať 23.05 - 24.05

Paradajková omáčka s mečiarom, 300 g Paradajková omáčka s amberjackom, 300 g (Sugo di Ricciola)
Paradajková omáčka s mečiarom, 300 g

Táto omáčka na cestoviny, ktorá je klasikou na sicílskych rodinných stoloch, vám poskytne skutočne úžasnú chuť, ktorá ohromí aj tie najjemnejšie chuťové bunky. Vyrába sa ručne podľa tradičných sicílskych receptov, bez konzervačných látok, škrobov a len z mečiara a produktov najvyššej kvality.

môžete mať 23.05 - 24.05